بيماري آنفلوآنزا بيماري است که ميتوان با مصرف مداوم غذاهاي رژيمي اين بيماري را مهار کنيم.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمدتقي انوشه متخصص تغذيه با اشاره به اينکه براي مهار کردن بيماري آنفلوآنزا ميتوان از رژيم غذايي مناسب استفاده کرد، گفت: رژيم غذايي بيماري آنفلوآنزا مثل افراد معمولي است، در صورتي که رژيم غذايي افراد مبتلا يک مقدار بالاتر است و بايد از مواد غذايي استفاده کنند که با آن بتوانند سيستم ايمني بدن را تقويت کنند و روي بدن تأثير گذارد.
متخصص تغذيه ادامه داد: مصرف ماهي البته نه به صورت ماهي سرخ کرده بلکه پخته شده استفاده شود، مصرف ميوهجات و سبزيجات تازه چه خام و چه پخته شده مناسب است، مصرف انواع سوپ و آشها براي اين بيماري کاملاً خيلي خوب است و ميتوان با خوردن اين مواد غذايي از بروز اين بيماري پيشگيري کرد.
وي خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذايي حالا چه رژيمي و چه به صورت معمول مستقيم باشد و اين مواد غذايي بتواند مستقيماً بر روي سيستم بدني اثرگذار باشد و دريافت ناکافي مواد غذايي ميتواند سيستم بدن را مختل کند.